UA-111544038-4
This post will no longer show to you. Undo
2020-02-26T09:21:36+00:00 -
Cancel
Ramai team sales yang jual produk kecantikan, kesihatan, mlm, telco, property, insuran, loan, peluang buat duit, recruitment, affiliate, software, ebook, ecourse dan yang sama waktu dengannya telah guna software ni..salah satu sebabnya adalah nak jimatkan kos iklan.
.
Dan sebab lain adalah mereka dah tak tahan dengan kerenah FB Ads, iklan mereka susah nak approve kalau content yang sensitif, asyik kena rejected je. Paling parah akaun FB ads kena disabled. So bila pakai software ni tak perlu lagi...
Read More
This post will no longer show to you. Undo
JOMBIZ Network shared a video
2020-01-20T21:16:48+00:00 -
Cancel
This post will no longer show to you. Undo
JOMBIZ Network shared a video
2020-01-20T21:15:15+00:00 -
Cancel
This post will no longer show to you. Undo
2020-01-20T21:05:20+00:00 - - Edited
Cancel
Kami Bantu Automasikan Bisnes Anda dan Tingkatkan Jualan Anda
==============
.
.
โŒ Stress leburkan duit untuk iklan tapi jualan suam2 suku?
โŒ Stress xde orang sudi bantu anda?
โœ… Mahu kami bantu dapatkan lebih pelanggan dan tingkatkan jualan anda?
.
.
Jika YA, wasap sekarang untuk kami bantu anda!
.
1. Kami bantu kaji selidik dan betulkan bisnes anda.
2. Kami bantu setup website jualan produk anda.
3. Kami bantu setup iklan di FB atau Google.
4. Kami bantu tulis copywriting iklan.
5. Kami bantu s...
Read More
This post will no longer show to you. Undo
2020-01-20T14:57:34+00:00 -
Cancel
๐’๐š๐ฉ๐ž ๐ง๐š๐ค ๐Š๐Ž๐Œ๐ˆ๐’๐˜๐„๐ ๐‘๐Œ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฉ๐ž๐ซ ๐ฃ๐ฎ๐š๐ฅ๐š๐ง ๐ฉ๐ซ๐จ๐๐ฎ๐ค?
.
Pendaftaran adalah PERCUMA tetapi terhad untuk 100 orang sahaja dan ditutup apabila quota dah penuh.
.
Kelebihan:
โœ… tak perlu simpan stok
โœ… komisyen tinggi dan berganda
โœ… boleh buat di mana2 sahaja asalkan ada internet
โœ… group support dan bahan marketing disediakan
โœ… tiada modal diperlukan (terhad)
.
Kalau serius nak,

โญ๏ธ sila komen " #iamhero "
โญ๏ธ sila komen " #iamhero "
โญ๏ธ sila komen " #iamhero "
.
Kami akan send detail...
Read More
This post will no longer show to you. Undo
2020-01-18T10:27:17+00:00 -
Cancel
Viralkan Iklan Anda Melalui Software X
.
โ€œTekan, tekan, tekanโ€ฆ SETEL.. tungu je sampai siap. Mudah betul Iklan kan produk. Setting waktu pagi, petang check iklan dah post ke ratusan group. IKLAN biar robot buat, kita fokus close sales je.. ๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah, dah makin ramai berjaya jimatkan duit iklan selepas guna software X Zero Kos Marketing..
.
Masalah utama usahawan ialah terlalu banyak luangkan masa untuk post iklan dekat group..
.
Apa kata cuba guna software X ni?
Kelebihan guna software n...
Read More
This post will no longer show to you. Undo
2020-01-18T08:26:46+00:00 -
Cancel
Jimatkan Kos Iklan dan Maksimumkan Pemasaran Zero Kos di Media Sosial!
.
.
" Terima kasih sgt2 tuan... sy guna software ni mmg power lah. akak berjaya jual 3 biji rumah, betul2 guna adalah dlm seminggu ni. mmg straight buat iklan. alhamdulillah..bagus betul software ni" ~ Hayati
.
Tak payah lagi pening kepala nak buat iklan berbayar. Software ni dah bantu mudahkan keje anda.
.
Auto join group dan viralkan iklan ke semua group secara auto! Senang giler keje ๐Ÿ˜
.
Tengok video ni macam ma...
Read More
This post will no longer show to you. Undo
2019-12-18T18:41:30+00:00 -
Cancel
What is Marketing?

In simplest terms, marketing is the act of driving profitable customer action. It spans the full scope of strategies and tactics organizations use to position products and services in the marketplace, and motivate target audiences to make a purchase.
This post will no longer show to you. Undo
This post will no longer show to you. Undo
2019-11-19T16:52:18+00:00 -
Cancel
The Startup Sales Resource Bundle

Just reigster free account and click button to download the bundle for FREE!

This bundle includes:

9 email templates proven to increase open and response rates.

3 checklists to help guide you through setting up a predictable sales process.

2 sales scripts to help craft the right pitch on the phone.

7 books that speak for themselves: Cold Email Lead Generation Hacks, The Sales Hiring Playbook, From 0 to 1,000 Customers & Beyond, Product Demos That Sell, The...
Read More
closeio-startup-sales-resource-bundle.zip
About
  • 2020-03-10T19:16:34+00:00
  • Male
  • , ,
  • About Me JomBiz! Community merupakan rangkaian sosial untuk rakyat Malaysia terutama para usahawan. Ia diwujudkan untuk menghubungkan seluruh usahawan dari Malaysia. Ianya masih diperingkat percubaan. Anda boleh cuba platform ini dan jangan lupa untuk invite kawan-kawan ya..jombiz!

    by Amincyber Nik @ Founder of 1MalaysiaBiz & JomBiz!
More
Recent Videos
AUTOWASAP : Whatsapp Blaster Android
55 Views - posted on 20 Jan 2020

Whatsapp Blasting - sending bulk whatsapp messages...

KITFB | Facebook Auto Post Group
48 Views - posted on 20 Jan 2020

SOFTWARE FACEBOOK AUTOMATION TERBARU 2020 Jimatkan...

Immigration bust largest ever online scam, 680 arrested
70 Views - posted on 16 Dec 2019

680 Chinese nationals, suspected of operating an e...

Latest Videos
AUTOWASAP : Whatsapp Blaster Android
55 Views - posted on 20 Jan 2020
KITFB | Facebook Auto Post Group
48 Views - posted on 20 Jan 2020